Coheco Schoonebeek:

De service die bij u past


"Er wordt gezegd: elke onderneming en instelling is uniek."Omdat dit een juiste stelling is, kan het ook niet zo zijn dat alle bedrijven voor de afwerking van de administratie op dezelfde manier worden benaderd en ondesteund.

Tijdens het eerste gesprek zal er een inventarisatie worden gemaakt van de mate waarop de afwerking van de administratie moet plaatsvinden en aan welke informatie er behoefte is. Hieruit zal een plan van aanpak worden gemaakt, waarbij de wensen van de ondernemer centraal staan.

Mogelijkheden zijn:

  • - Wekelijks verzorgen administratie inclusief maken en verzenden verkoopfacturen en controleren van openstaande posten.
  • - Maandelijks of per kwartaal ontvangen van documenten, inboeken, controleren en doorspreken en het doen van aangiftes belastingen.
  • - Maandelijks of per kwartaal controle van de administratie en doorspreken bevindingen en doen van aangiftes belastingen.
  • - Opstellen van de jaarrekening in combinatie met een van bovenstaande manieren van verwerking.
  • - Elke andere vorm van verwerking, zoals ondernemer wenst.

 

Service op maat betekenen dat er veranderingen kunnen optreden. Door veranderingen in de organisatie, informatiebehoefte en externe factoren kan er meer of minder informatie nodig zijn. Hierop zal dan direct worden ingegaan. Door de lijnen kort te houden en goed samen te werken zal de unieke behoefte naar boven komen en tevens het beste resultaat.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Bel of mail ons en we plannen op korte termijn een afspraak.