Coheco als Interim financieel management

Momenteel is er veel onzekerheid in de markt. Er is nog geen sprake van een sterk toenemende groei van de economie. Maar bedrijven en instellingen moeten wel voldoen aan hun financiële verplichtingen.  Dit zeker op het gebied van risk, audit en compliance. En ook zal er steeds meer aandacht nodig zijn voor het implementeren van efficiencyverbeteringen, verminderen van kosten en het sneller kunnen aanleveren van informatie om de organisatie te kunnen leiden en sturen. Omzetgroei is moeilijk, zodat het verbeteren van rendement noodzakelijk is.

Hierdoor moeten bedrijven en instellingen meer gaan inspelen op de snel veranderde marktomstandigheden. Hiervoor wordt gezocht naar flexibele, creatieve en gemotiveerde financiële experts. Het is tijd om de mouwen op te stropen en efficiënt te werken.

Coheco is hiervoor de onafhankelijke partij, zeer ervaren, deskundig en bevlogen om in samenwerking te komen tot een hoge kwaliteit van dienstverlening en verbetering van het rendement.

Finance management dat door Coheco wordt gedaan:

  • - Uitvoering van financiële, administratieve en bedrijfseconomische opdrachten.
  • - Financieel interim management, projectleiding en verandermanagement.
  • - Adviseren en ondersteunen bij de bedrijfsvoering en nemen van besluiten.
  • - Implementeren van diverse besluiten, veranderende regelgeving en automatiseringssystemen.
  • - Vervanging bij langdurige afwezigheid eigen manager.
  • - Ondersteuning als dit wordt gevraagd door externe instanties.
  • - Begeleiden administratieve medewerkers.

 

Coheco kan als tijdelijke manager worden aangetrokken om leiding te geven over de financiële afdeling. In samenspraak wordt er gekeken naar de mogelijkheden en de bestaande manier van werken. Hierdoor kan de draad zo snel mogelijk worden opgepakt en kunnen er wanneer nodig veranderingen worden aangebracht.

Tijd voor een goed gesprek? Neem contact met ons op en wij komen samen met u tot de gewenste oplossing.